Hoppa till sidans innehåll

Inför våren 2022


GF Spänst -Alvesta 20220104

Info från Gymnastikföreningen Spänst. Bokningen för nya medlemmar öppnar den 10 jan. via rutan "Boka din plats".
Vi hälsar er varmt välkomna!!

Vi hoppas att alla grupper ska kunna köras igång vecka 3 och utgår just nu ifrån det. (nuvarande restriktioner gäller tom 2022-01-16 för covid-19 och så fort något ändras kommer vi att följa vad som blivit beslutat) Vårterminen pågår vecka 3-17 (OBS! vattengympan startar vecka 2)

Från hösten 2021 införde vi nya betalningsmetoder.

Barngrupper får förfrågan i en avisering om att behålla den ”gamla platsen” från förra terminen, då har ni drygt en vecka på er att acceptera och betala platsen, sen är den er. De som inte vill fortsätta väljer att tacka nej till/avböja platsen. Om avisering inte är betald efter angivet datum går platsen till andra i vår kölista.

En avisering är ingen faktura - medlemmen har ingen skuld och föreningen har ingen fordran. Genom att medlemmen betalar sin avisering skapas en faktura, som direkt betalas och platsen blir er. Avisering går inte ut till de som har obetald skuld till föreningen från föregående termin.

Vattengympa i dagsläget har vi bara ledare till ett vattengympapass. Är gruppen full kan du välja att bevaka plats.Gruppen startar vecka 2.

Övriga vuxengrupper  Vecka 3 kommer alla grupper att starta och schemat ligger på vår hemsida. Deltagare/befintliga medlemmar (som gått terminen innan) får ett aviseringsmail och kan välja att betala eller tacka nej till försatt träning. Nya medlemmar bokar via rutan "boka din plats här" kan ni köpa ert terminskort. Som vanligt en avgift för hela terminen och sedan träna så mycket du vill, ingen mera bokning.
Personer som inte har mail får ett brev hemskickat.

Medlemsavgift till föreningen gäller höst/vår och betalas en gång/år. Träningsavgift betalas varje termin. Lincens krävs i grupper som hoppar trampett och kostar 180 kr/år. Vi har prova-på i två veckor och om man väljer att avsluta kan man begära pengarna tillbaka mot en administrativ avgift på 60 kr, dock kan inte licensavgiften återbetalas.

Bevaka plats. Om gruppen du vill gå i är full kan du välja att bevaka plats. blir någon plats ledig går det ut mail till alla som bevakar plats och det är då först till kvarn .... 
Bevaka plats måste uppdateras varje termin och lagras alltså inte från förra terminen

Vill du bli ledare kontakta vår förening This is a mailto link

Mvh GF Spänst-Alvesta /styrelse

Uppdaterad: 04 JAN 2022 14:02 Skribent: Webmaster 

Postadress:
GF Spänst -Alvesta - Gymnastik
Anna Soldal, Torpavägen 15
34233 Alvesta

Kontakt:
Tel: 0705129278
E-post: This is a mailto link

Se all info