Hoppa till sidans innehåll

Inför hösten 2021


GF Spänst -Alvesta 20210623

Viktig info till dig som är/har varit medlem i Gymnastikföreningen Spänst.

Vi hoppas att alla grupper ska kunna köras i höst med start vecka 36 och utgår just nu ifrån det. (med restriktioner för covid-19 och dess utveckling)

Från hösten 2021 inför vi nya betalningsmetoder och vi ber dig läsa texten nedan samt bifogad information om detta.

Barngrupper kommer få ett mail i vecka 32 med en avisering om att behålla den ”gamla platsen” från förra terminen, då har ni en vecka på er att acceptera och betala platsen, sen är den er. De som inte vill fortsätta väljer att tacka nej till/avböja platsen. Om avisering inte är betald efter angivet datum går platsen till andra i vår kölista.

En avisering är ingen faktura - medlemmen har ingen skuld och föreningen har ingen fordran. Genom att medlemmen betalar sin avisering skapas en faktura, som direkt betalas och platsen blir er. Avisering går inte ut till de som har obetald skuld till föreningen från föregående termin.

Vattengympa i dagsläget har vi bara ledare till onsdagsgruppen. Ni som gick i onsdagsgruppen hösten 2020 kommer att få ett mail i vecka 32 med avisering precis som barngrupperna. När aviseringen kommer väljer ni att skapa en faktura-betala direkt och platsen är er, eller tacka nej/avböja platsen. Blir det platser över kommer de personer som gick i måndagsgruppen att få förtur till dessa platser.

Övriga vuxengrupper behöver inte göra något än. Vecka 36 kommer alla grupper att starta och ett par veckor innan lägger ut schema på vår hemsida och då kan ni boka/köpa er plats. Som vanligt en avgift för hela terminen och sedan träna så mycket du vill, ingen mera bokning.

Medlemsavgift till föreningen gäller höst/vår och betalas en gång/år. Träningsavgift och ev. licens (för vissa barngrupper) betalas varje termin. Vi har prova-på i två veckor och om man väljer att avsluta kan man begära pengarna tillbaka mot en administrativ avgift på 60 kr.

Vill du bli ledare kontakta vår förening This is a mailto link

Mvh GF Spänst-Alvesta /styrelse

Uppdaterad: 23 JUN 2021 09:16 Skribent: Webmaster 

Postadress:
GF Spänst -Alvesta - Gymnastik
Torpavägen 15
34233 Alvesta

Kontakt:
Tel: 0705129278
E-post: This is a mailto link

Se all info