Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ett steg framåt och två steg bakåt, så sammanfattar GS Pelle Malmborg de senaste två veckorna som bjudit på både med- och motgång. Läs hela fredagshälsningen nedan.
 
Från och med årsskiftet 20/21 kommer en ny ledaruppställning att driva landslaget i trampolin vidare. Jenny Söderlund lämnar posten som förbundskapten och ersätts av Jonas Heiman.
 
Med anledning av det allmänna läget kring smittspridningen av Covid-19 har Gymnastikförbundet valt att ställa in alla nationella tävlingar resten av året.
 
Folkhälsomyndigheten har idag i samråd med smittskyddsläkaren i regionerna Stockholm, Östergötland och Västra Götaland fattat beslut om skärpta allmänna råd.
 
De nya ledarskapsutbildningarna lanseras 1 januari 2021 och redan nu kan du anmäla dig.
 
 
Sedan en tid tillbaka står det klart att under SM-veckan i Halmstad 2021 medverkar både den rytmiska gymnastiken och truppgymnastiken.
 
Idag, den 27 oktober, beslutade Folkhälsomyndigheten (FHM), efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Region Skåne, om skärpta allmänna råd för Skåne län.
 
UPPDATERAD INFO 28 OKTOBER. Folkhälsomyndigheten har idag i samråd med smittskyddsläkaren i region Skåne fattat beslut om skärpta allmänna råd.
 
2020 blev ett tufft år för idrotten med många inställda evenemang. För trampolinlandslaget innebar våren att EM på hemmaplan ställdes in, ett EM som alla verkligen längtade till och såg fram emot.
 
I samarbete med vår sponsor Folkspel erbjuder vi alla våra föreningar att sälja BingoLottos Uppesittarlotter och tjäna pengar till föreningen.
 
Den 22 oktober beslutade regeringen om ett undantag i förordningen om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer. Gymnastikförbundet jobbar nu med att tolka beslutets innebörd i praktiken.
 
Den 22 oktober tog Folkhälsomyndigheten (FHM) bort de särskilda allmänna råden för personer som är 70 år och äldre. De rekommendationer som gäller för samtliga personer gäller nu även de äldre.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya allmänna råd som ger en möjlighet att införa regionala och lokala råd som innebär fler åtgärder för att kunna bekämpa smittspridning lokalt.
 
I samarbete med vår sponsor Folkspel erbjuds alla föreningar att sälja BingoLottos Julkalender och tjäna pengar till föreningen.
  

Postadress:
GF Spänst -Alvesta - Gymnastik
Blommagårdsvägen 17
34234 Alvesta

Kontakt:
Tel: 047247989
E-post: info@gfspanst.se

Se all info